Produsen OEM / ODM Profesional Wiwit taun 2013

3 panggangan gas burner

Panggangan gas minangka jinis panggangan ruangan sing paling populer, umume amarga kepenak masak panganan ringan ing njobo. 3 burner keramik inframerah CLUX bisa nyukupi kabutuhan barbekyu lan kemah.

Kirim email menyang kita

Katrangan

Tag Produk

Smoker Propane Tabletop Grill dibangun kanggo grill BBQ ing perjalanan lan sampurna kanggo kemah, buntut, piknik, utawa panggunaan ruangan. Desain kompak kanthi mini body lan gagang ngarep gedhe nggawe panggangan iki bisa portabel lan gampang diangkut utawa disimpen. Panggangan kasebut digunakake ing silinder propana cilik, bisa dibuwang, siji pon (ora kalebu), sing kasedhiya ing saindenging negara minangka barang aksesoris kemah umum. Konstruksi baja tahan karat tahan lama iki ngidini sampeyan ngrasakake masak ing njaba ruangan ing papan sing paling disenengi.
detail-burner
BURNER: 3 burner keramik inframerah
DAYA COOKING: Nganti 3, 000 total BTU
Area masak: 48sq. ing
DESAIN PORTABLE Kanthi GAMPANG SETUP: Sikil sing bisa dicopot lan sisipan kompor dipasang ing wok kuwalik supaya gampang disimpen; ngunci latches konten sing aman ing transit
Gampang dibersihake: Baki banyu nyekel minyak goreng
PUNCURAN-PUNJUT PUSH: Kanggo cahya sing ora ana tandhingane
Shell Baja tahan karat Cat Dhuwur, luwih aman lan gampang diresiki utawa digunakake. Luwung sing dirancang khusus, jupuk panggangan bbq bisa digunakake kanthi kondhisi sing apik. Panganan & bumbu bumbu stainless steel sing bisa dicopot, trep karo bumbu rasa. Tombol manual kanthi kontak piezoelektrik, luwih gampang lan pengendalian suhu luwih cepet. Pembakar keramik sing efektif ing biaya tetep konsumsi luwih murah kanthi efisiensi dhuwur. Dhuwur kothak sing bisa diatur, kontrol sing luwih gampang ing gelar manggang. Desain sing cocog, cocog banget karo kahanan sing kompleks. 
图片5
Kaping pisanan, pilih katup tekanan rendah kanggo ngubungake botol gas, supaya panggangan nggawe gas dadi tenaga; Banjur ing sisih liya trakea lan kita ngobong oven menyang casing port. Ing kompor dering tarik low-end oven, tarik wadhah netes lan wajan netes ing banyu tartamtu (banyu ing kene kanggo nggampangake perawatan sing resik, 2 kanggo nyegah suhu awak sing dhuwur banget, kanggo nggayuh efek suhu sing tetep, saengga banyune pancen universal), banjur ing piranti pembakar kanggo nyegah sampeyan nyiapake sampeyan mblokir geni (kanthi pilihan kaca lan lembaran baja).

Ing kene, sampeyan biasane bisa nikmati barbecue sing enak, pasang ing jaring panggang, bukak panggangan bakar bakar, sampeyan bisa nggunakake normal, paling disaranake nalika baking steak, amarga suhune.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan