Produsen OEM / ODM Profesional Wiwit taun 2013

Babagan CLUX

Chuliuxiang Catering Equipment Co., Ltd.

SING APA KITA

layanan clux

Nilai

Pelanggan dhisik, janji. Tumindak saiki, aja nganti telat, asile dadi raja. Terus-terusan nindakake perkara sing paling angel nanging paling bener

未标题-1

Sesanti

Adhedhasar lokal, bukak pasar internasional. Ayo nggawe perusahaan dadi merek barbekyu No.1 ing donya.

about us

Misi Inti

Menehi warisan cara alami, nggawe budaya barbecue, supaya para pelanggan nikmati panganan khas barbecue sing paling asli.

Perusahaan & Keahlian Kami

Didirikan ing 2013, Clux minangka pabrikan lan perusahaan eksportir sing berpengalaman, sing dununge ing Guangdong, China. Kita duwe spesialisasi ing panggangan gas Barbecue, panggangan Areng, kompor Gas, panggangan gas listrik, peralatan dapur komersial, kanthi mesin canggih lan sumber pasokan sing apik.

Kita bisa nggawe pesenan sing disesuaikan karo wektu sing cukup.

CLUX minangka mitra sing bisa dipercaya, bakal terus ngetrapake konsep kualitas dhisik, layanan dhisik, rega sing cukup lan pengiriman wektu. Nganti saiki, kita wis nggawe hubungan bisnis sing stabil, andal lan jangka panjang karo akeh pelanggan saka Vietnam, Indonesia, Thailand, Kanada, Amerika Serikat, lsp. Muga-muga bisa dadi mitra sing bisa dipercaya!

Pengalaman
%
Pangembangan
%
Strategi
%
Piranti
%

Ndhuwur 5000 Meter Persagi

Layanan OEM / ODM

Tim Teknis Liwat 10 Taun

100+ Mitra Proyek