Produsen OEM / ODM Profesional Wiwit taun 2013

Warta

  • New product-3 ln 1 gas stove grill

    Produk anyar-3 ln 1 panggangan kompor gas

    Masak sarapan, nedha awan, lan nedha bengi adoh saka omah ing sistem masak portebel Coleman 3-in-1. Iki minangka solusi masak njaba sing serbaguna sing dikemas sethithik. Sistem kasebut nduweni 2 permukaan masak sing bisa diijolake kanggo nyiyapake macem-macem jinis panganan; griddl sing bisa dibalekake ...
    Waca liyane
  • What’s the Difference Between Barbecuing and Grilling?

    Apa Bedane Barbecue lan Grilling?

    Akeh wong sing nggunakake tembung "bakar bakar" lan "memanggang" kanthi ganti. Contone, sampeyan wis bisa ngundang kanca lan kulawarga menyang barbecue kebon mburi omah, ing endi sampeyan nyedhiyakake burger lan segawon panggang. Yen kita entuk teknis (lan kita), iku sejatine dudu ...
    Waca liyane
  • Cara Ngatasi Tekanan Gas Alam Kurang

    Gas alam minangka elemen pemanas sing luwih disenengi ing pirang-pirang omah, sing menehi panas ing omah, banyu panas lan uga listrik. Yen sampeyan duwe tekanan gas alam sing sithik ing omah, bisa nyebabake akeh masalah, wiwit ora bisa nahan panas nganti bocor gas potensial. ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti tenan apa sing diarani Hob?

    Apa sampeyan ngerti tenan apa sing diarani Hob? Cooktops minangka inti saka pawon… utamane pawon Tionghoa. Saka dasawarsa pungkasan, juru masak konvensional lan klasik entuk penurunan amarga mupangat sing ditawakake Hob. Dadi, apa sejatine Hob? Akeh wong sing isih nggoleki ...
    Waca liyane
  • Best BBQ Grills of 2021

    Panggangan BBQ paling apik ing taun 2021

    Yen sampeyan lagi anyar utawa nganyarke Panggangan, akeh pilihan ing pasar bisa milih sing paling apik. Sampeyan angel ngerti apa arep golek panggangan gas (diiseni propana utawa gas alam), panggangan kamado, panggangan areng, grill pelet ...
    Waca liyane
  • Why choose komado grill

    Napa milih panggangan komado

    Panggangan Kamado duwe tembok sing luwih kenthel lan njaga panas kanthi luwih efisien lan efektif tinimbang panggangan liyane. Sawise wis digawe panas, panggangan Kamado stabil banget lan bisa masak kanthi suhu sithik utawa dhuwur anggere panggangan duwe areng lan oksigen. Panggangan Kamado awet ...
    Waca liyane
  • Tomb Sweeping Day-the holiday notice

    Dina Nyapu Makam - kabar preinan

    Minggu, 4 April minangka Dina Penyapu Makam Tionghoa, kita bakal miwiti tanggal 3 nganti 5. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan produk kasebut, wenehake pesen menyang kita, bakal enggal nanggapi sampeyan. Matur nuwun kanggo pangerten sing apik. Apa sing kedadeyan ing Dina Nyapu Makam? Makam Sw ...
    Waca liyane
  • How to Clean Gas Stove Burners?

    Kepiye Cara ngresiki Burner Kompor Gas?

    Gunakake barang-barang rumah tangga kanggo mulihake kompor gas menyang kahanan sing resik. Gunakake barang-barang rumah tangga kanggo mulihake kompor gas menyang kahanan sing resik. Kompor gas minangka pilihan sing luwih disenengi kanggo koki lan juru masak ing omah. Amarga ...
    Waca liyane
  • Types of Grills & Smokers

    Jinis Panggangan & Perokok

    Nalika masak ing njaba ruangan, panggang areng paling umum amarga terjangkau lan andal. Iki kalebu macem-macem ukuran, saka pemanggang barbekyu gaya kompetisi sing gedhe nganti panggangan cilik, portabel, pemanggang kamado lan panggangan gas. Paling apik, areng ...
    Waca liyane
  • New product-Komado grill

    Produk anyar-Panggangan Komado

    Rasakake kabeh keuntungan saka panggangan areng keramik kanthi permukaan masak sing cukup kanggo nyenengake wong akeh nganggo CLUX kita. Panggangan keramik kamado paling serbaguna nawakake ruang masak 18 "lan fitur internal supaya saben juru masak bebas repot. Inovasi kasedhiya standar ...
    Waca liyane
  • How to use gas stove in safety

    Cara nggunakake kompor gas kanthi aman

    1. Priksa lampu pilot kompor sampeyan yen model lawas. Umume kompor gas sing luwih lawas dilengkapi lampu pilot, sing tetep tetep sanajan kompor mati. Priksa karo pabrikan kompor sampeyan kanggo ndeleng manawa kompor kasebut duwe lampu pilot. Kanggo model kanthi lampu pilot, copot grat burner ...
    Waca liyane
  • How to Use a Charcoal Grill

    Cara Nggunakake Panggangan Areng

    <h2style=”text-align: left;” align=”center”>Measuring the Coals The first step to learning to use a charcoal grill is to learn about charcoal. With a gas grill, the fuel is propane gas. Because it’s either on or off, there’s no need to measure it. Like an...
    Waca liyane