Produsen OEM / ODM Profesional Wiwit taun 2013

Produk anyar-3 ln 1 panggangan kompor gas

Masak sarapan, nedha awan, lan nedha bengi adoh saka omah ing sistem masak portebel Coleman 3-in-1. Iki minangka solusi masak njaba sing serbaguna sing dikemas sethithik. Sistem kasebut nduweni 2 permukaan masak sing bisa diijolake kanggo nyiyapake macem-macem jinis panganan; kothak / panggangan sing bisa dibalik, sisipan kompor, lan wok. Yen wis rampung masak, buwang banyune sing pliket supaya resik lan cepet.

BANNER

Wow kanca lan kulawarga kanthi macem-macem panganan ing njobo nalika plancongan nganggo Kompor Plain Propane Gas CLUX 3-in-1. Iki nduweni 2 sisipan kompor sing bisa diganti, kanthi gampang nyiyapake sarapan, nedha awan, utawa nedha bengi kanthi solusi masak njobo ruangan sing gampang banget. Apa sampeyan arep menyang pantai, taman, utawa perkemahan. Pilihan camping.

2 style

Babagan barang iki

3-IN-1: Kalebu 2 sisipan (kompor, wok, lan kothak / panggangan sing bisa dibaleni) kanggo macem-macem pilihan masak
DAYA COOKING: Nganti 7, 000 total BTU
Area Cooking: 100 sq.
Gampang dibersihake: Baki banyu nyekel minyak goreng
PUNCURAN-PUNJUT PUSH: Kanggo cahya sing ora ana tandhingane
KONVENSI PORTABLE: Entuk pengalaman panggang sampeyan ing njaba kebon mburi omah amarga kothak meja kami cukup kompak lan entheng kanggo digawa menyang endi wae. Ngukur 2,1 "L x 0,66" H x 1,5 "W inci, gampang dipasang ing bagasi mobil sampeyan kanggo tailgating.
Gawe EVERY ADVENTURE LUWIH LUHIR karo kompor panggangan CLUX. Cocog kanggo kebon mburi omah utawa ing njobo sing apik, wajan ndhuwur sing rata iki nggawe gampang masak nalika eneng! Bisa digunakake kanggo nggawe kabeh saka endhog orak nganti daging lan hamburger


Wektu kiriman: Apr-22-2021