Produsen OEM / ODM Profesional Wiwit taun 2013

Apa Bedane Barbecue lan Grilling?

Akeh wong sing nggunakake tembung "bakar bakar" lan "memanggang" kanthi ganti. Contone, sampeyan wis bisa ngundang kanca lan kulawarga menyang barbecue kebon mburi omah, ing endi sampeyan nyedhiyakake burger lan segawon panggang. Yen kita entuk teknis (lan kita), iku dudu barbecue. Iki sebabe.

Bedane Barbecue lan Grilling
Sanajan bakar-bakar lan panggang, loro kasebut nggambarake panganan ing njobo liwat sumber panas, nanging istilah kasebut ora bisa diganti kanggo teknik masak sing padha. Faktor paling penting sing mbedakake kalorone yaiku jinis panas sing digunakake lan total wektu masak.

banner-charcoal grill

Apa sing diarani Barbekyu?
Istilah bakar bakar nuduhake daging masak sing asor lan alon, bisa dipanggang utawa ngrokok. Daging - potongan sing asring gedhe lan balung kayata tulang rusuk, pundhak daging babi, bokong daging babi, utawa brisket - dimasak kanthi panas ora langsung (adoh saka geni) paling ora sawetara jam lan asring sedina muput, nganti empuk banget lan tiba saka balung. Miturut Mark Bittman, ing buku masak Cara Manggang Kabeh, bakar-bakar asring ditindakake antara 225 ° F lan 275 ° F, lan prelu panganan kasebut dikubengi asap kayu kanggo wektu masak.

Sugeng rawuh ing pesta! Saliyane dadi cara masak, istilah barbecue uga digunakake kanggo nyebut acara sosial, ing ngendi kanca lan kulawarga kumpul ing njobo (biasane ing musim panas) kanggo ngrasakake panganan panggang. Jinis panganan sing disedhiyakake uga rincian klumpukan beda-beda ing saindenging negara - utamane miturut wilayah, nanging uga miturut negara, kutha, lan uga kabupaten.

GRILL

Resep Barbekyu Slow-Cooker Paling Apik
Sampeyan bisa uga ora tradisional, nanging kita ing Kitchn asring niru efek barbecue ing kompor alon-alon, sing masak daging kanthi alon lan alon-alon kanthi masak lembab tinimbang ngrokok.

Apa Grilling?
Manggang yaiku apa sing paling asring sampeyan jupuk ing panggangan: masak panganan kanthi cepet kanthi panas kanthi suhu sing dhuwur. Wondene panggang bakar kurang lan alon, panggang panas lan cepet, lan menehi panganan kanthi cepet. Yen sampeyan lagi masak panganan laut, steak, hamburger, asu panas, sosis, daging babi, utawa susu pitik tanpa wulu, mesthine sampeyan bisa ngombe. Sayuran lan woh-wohan uga panganan sing populer kanggo dipanggang. Panggangan ing omah paling asring ditindakake ing panggangan gas utawa areng.

Aja kuwatir - sampeyan isih bisa nggunakake saos barbecue ing panganan panggang (phew!). Sampeyan mung kudu slather ing pungkasan wektu masak, amarga panase sing dhuwur bisa nyebabake gula ing saos dadi kobong.


Wektu kiriman: Apr-20-2021